Rensink Assurantiën VOF
Eén aanspreekpunt voor al uw verzekeringen!

Inboedelverzekering

In de loop der jaren verzamel je steeds meer spullen waar je zuinig op bent. Toch kan er altijd iets mee gebeuren. Denk aan diefstal, brand of storm. Met een inboedelverzekering verzeker je alle losse spullen in én rondom je huis. Kies uit de inboedelverzekering met basisdekking of de All-Risk dekking. Je kunt deze nog verder aanvullen met de extra dekkingen Glas of Buiten het huis, of met een kostbaarhedenverzekering. Welke schade je ook hebt, wij zorgen ervoor dat het snel weer opgelost is.

Woonverzekering, Inboedelverzekering

Basisdekking
De basisdekking verzekert de spullen in je woning tegen diefstal en schade. Bij schade moet je denken aan brand, storm en inbraak. Bijvoorbeeld een kleed dat beschadigd raakt door een omgevallen kaars. Of je zwevende parketvloer die een gevalletje waterschade niet overleeft.

All-Risk dekking
Met de All-Risk dekking ben je ook verzekerd als je per ongeluk zelf schade veroorzaakt aan je spullen. Of als 1 van je gezinsleden dat doet. Bijvoorbeeld als je een dure vaas omstoot. Gaan er spullen stuk door plotselinge en onverwachte gebeurtenissen? Ook dat is verzekerd. Mobiele elektronica is niet altijd standaard meeverzekert.

Extra dekking Buiten het huis
We nemen vaak onze kostbare spullen mee buiten de woning, denk hierbij aan je smartphone, muziekinstrument of medische apparatuur. Deze spullen zijn buiten je huis niet standaard verzekerd met een inboedelverzekering. Het is daarom mogelijk je inboedelverzekering uit te breiden met een buitenhuis dekking, zo zijn je spullen ook buiten je huis verzekerd tegen bijvoorbeeld: diefstal en beschadiging. Let op deze dekking is vaak alleen geldig in Nederland.

Extra dekking Glas
Het is mogelijk om een glasdekking af te sluiten bij je inboedelverzekering, voor mensen met een koopwoning is dit vaak bij de opstalverzekering meeverzekert.
Heb je een huurwoning? Dan het is het belangrijk om in je huurcontract te checken of dit verzekert is.
Ruiten, glazen deuren en glazen koepels. Of ze nu van echt glas, kunststof of bijzonder glas zijn; met de extra dekking Glas ben je verzekerd voor alle soorten ruitschade. Gaat er een ruit kapot? Dan helpen we je uiteraard zo snel mogelijk.

Kostbaarhedenverzekering.
Kettingen, oorbellen, horloges of fotocamera’s. Kostbare spullen wil je soms extra goed verzekeren. Kostbaarheden zijn vaak wel standaard meeverzekert op de inboedelverzekering echter wel tot een beperkt bedrag. Het is mogelijk om deze dekking uit te breiden tegen een premietoeslag. Ook kun je kostbaarheden los verzekeren op een kostbaarhedenverzekering. 
Tip: Maak foto's van uw kostbare bezittingen en sla deze elders op (bijvoorbeeld digitaal).